Ko de Fouw

Het adres voor uw Peugeot oldtimer / klassieker

 

 Profiel

Verkoop van alle types klassieke Peugeots

Officieel dealer van Caprotech RX produkten

 

Ko de Fouw

Pierssenspolderstraat 25 4541GJ Sluiskil      (Zeeuws Vlaanderen)

Tel. 0115 472763 GSM 0655 302384

Email: kodefouw@hetnet.nl

Uitsluitend geopend op afspraak.

 

 

KENMERKEN

 • * In en verkoop van automobielen.
   

 • * Reparatie, onderhoud en restauratie.
   

 • * De verkoop van onderdelen zowel nieuw als gebruikt met een magazijn van 1000 m2.
   

 • * Verzending onderdelen per post of pakketdienst.
   

 • * Meer dan 30 jaar ervaring met klassieke PEUGEOT's.


 • * Twee werkplaatsen met 4 hefbruggen.

Voor de reparatie en het onderhoud aan uw klassieker heb ik de beschikking over een flinke garage met 4 hefbruggen. Tevens beschik ik over meer dan 30 jaar ervaring als "sleutelaar" aan klassieke Peugeot' s en beschik ik ook nog over een magazijn met een oppervlak van meer dan 1000 m2.
Juist dit laatste is verschrikkelijk belangrijk tijdens het sleutelen aan klassieke wagens want niets is zo erg dat u op uw auto zit te wachten en een simpel onderdeel moet nog geleverd worden. Aangezien ik zowel nieuwe als gebruikte onderdelen in voorraad heb kan een eventuele reparatie aan uw klassieker aanzienlijk goedkoper zijn.
Ook voor het onderhoud, zowel de beurten als de APK-keuring kunt u bij mij terecht.

Zoals ik reeds gemeld heb beschik ik over een magazijn met een oppervlakte van meer dan 1000 m2. Verzending onderdelen per post of pakketdienst. Gezien het formaat van mijn magazijn zal ik u bijna nooit teleur hoeven te stellen. Ook voor informatie over problemen met uw klassieker kunt u bij mij terecht. Tevens laat ik als een bepaald onderdeel niet meer te krijgen is deze dan na maken. Vaak kan ik een onderdeel zowel nieuw als gebruikt leveren! Dit scheelt soms nogal in de kosten.

Ook voor de restauratie van uw klassieke PEUGEOT bent u aan het goede adres. Omdat een restauratie een lang en kostbaar verhaal kan zijn proberen wij een en ander zo goed mogelijk in kaart te brengen en kunnen dan kijken waar de duurste posten te verwachten zijn, denk aan spuitwerk en plaatwerk, maar ook aan het mechanische gedeelte. Arbeid is duur en daarom denk ik met u mee zodat u sommige dingen zelf kan doen.
Ook deelrestauraties voer ik uit, denk aan laswerk aan de bodem en plaatwerk (deur, spatscherm)

Mocht u vragen hebben of interesse hebben neem dan kontakt met mij op zodat we op een rustige manier een en ander kunnen bespreken.
Ik ben in principe 6 dagen per week geopend, maar bezoek alleen op afspraak.